Ten Tuijnte Advocatuur

Advocaat

mr. Y. (Yori) ten Tuijnte

Mr. Yori ten Tuijnte is begin 2018 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in de masterspecialisatie strafrecht. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren en bij het gerechtshof ’s-Hertogenbosch waar hij heeft opgetreden als zittingsgriffier. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie ruim 2,5 jaar gewerkt bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

Na zijn studie is Yori vrijwel direct aan de slag gegaan bij een advocatenkantoor in Arnhem waarna hij snel tot advocaat is beëdigd. In 2022 heeft Yori de Profileringscursus Strafrecht aan het Willem Pompe instituut voor strafrechtwetenschappen afgerond. Per 1 juli 2023 is Yori zijn eigen advocatenkantoor gestart en gevestigd in het centrum van Arnhem: Ten Tuijnte Advocatuur.
Yori heeft inmiddels ruime ervaring binnen het strafrecht en behandelt diverse soorten strafzaken. Hij verzorgt rechtsbijstand aan zowel verdachten als slachtoffers van strafbare feiten. Yori focust zich met name op zedenfeiten, opiumwetdelicten, (ernstige) geweldsdelicten en levensdelicten. Ook andere rechtsgebieden, zoals vermogensfeiten, verkeersfeiten en financiële delicten zijn hem niet onbekend. Daarnaast heeft hij ervaring op het gebied van penitentiair recht en staat hij gedetineerden bij aan wie bijvoorbeeld een disciplinaire straf of ordemaatregel is opgelegd en procedures betreffende (over)plaatsing.
 

“Ik vind het belangrijk om open en eerlijk te zijn. Ik ben direct en wek geen valse verwachtingen, maar geef een duidelijk beeld van uw situatie. Samen kijken we wat we kunnen doen om het beste uit uw zaak te halen. Het is daarbij van belang om niet enkel af te gaan op het dossier van de politie, maar om zelf proactief ook stappen te nemen.”


Yori staat bekend om zijn goede bereikbaarheid en toegankelijkheid. Yori is telefonisch goed bereikbaar via de mobiele telefoon om te bellen of te appen. Contant moet er direct zijn, zonder omwegen en zo snel mogelijk. Schroom bij vragen dan ook niet om contact op te nemen.

In dat kader vindt Yori het ook van belang om goed te kijken naar de persoon achter het (mogelijke) strafbare feit. Hoe voelt u zich in deze situatie en hoe kan ik u helpen? En wat kunnen we doen zodat u zo goed mogelijk uit deze situatie komt.

Ten Tuijnte Advocatuur is gevestigd in het centrum van Arnhem, maar verleent bijstand als strafrechtadvocaat door heel Nederland. Voor vragen wat Ten Tuijnte Advocatuur voor u kan beteken, kunt u direct contact opnemen.

Mr. Yori ten Tuijnte heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het de volgende hoofd rechtsgebied geregistreerd:

– Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. Ten Tuijnte is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Mr. Ten Tuijnte is als advocaat in Nederland ingeschreven bij de
Nederlandse Orde van Advocaten
Pr. Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
telefoonnummer: 070 – 335 35 35
Email: info@advocatenorde.nl.
Ten Tuijnte Advocatuur

Neem vandaag contact op,
via onderstaande gegevens

Telefoon
Email
Adres
Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem
Kantoortijden
Maandag - Vrijdag:
09:00 tot 17:00